Aamu heräilyt ja käyttämään hyödyksi campingalueen tuomat edut. Kovimmat kundit olivat tulossa jo pois surfaamasta tuolloin kun me vasta heräilimme, kello oli kuitenkin vasta puoli 10, oli kukko kiukunut heille varhain. 

 


Gijonin rannikkoa
 

Me päätimme lähteä rannalle auringon ottoon, mutta sitä ennen volkswagenin huollossa käymään, koska auto oli alkanut ilmoittamaan itsestään että olisisi aika huollolle. Ensimmäiselle VW:n huoltopaikalle, jonka olin nähnyt kymmenisen kilometriä ennen Mundakaa, kyselemään että olisiko heillä aikoja. Tässä pisteessä huolletaan vain perus VW malleja, hyötyautojen huolto on 20 kilsan päässä, kertoi huoltosetä, no okei sinne siis. Paikka sijaitsi Bilbaon esikaupunki aluella, olimme saaneet hyvät koordinaatit löytääkseeme huollon, aaa mutta tuossahan se on, no eikun sinne kyselemään huoltoaikaa. Ei, ei se tämä paikka ole, muutama kilometri eteenpäin sieltä se löytyisi. Päästyämme perille paikka oli mennyt juuri siestalle, olimme kuitenkin sisäpihalle ja kohta yksi herra heilutteli käsiään portilla. Ajoimme viereen ja kyselemään huollosta, vastaus tuli kiukkuisesti, ollaan siestalla ja tämä viikko on täynnä!!! Selvä homma, se tuli suoraan, edelliset VW:n huoltohemmot olivat olleet mukavia, kohteliaita ja auttaneet, mutta tätä tyyppiä kiinnosti juuri nyt siestalle lähtö.

 


Askel askeleelta rannikkoa
 

Menovettä tankkaamaan ja samalla muonitusta lisäämään varastoihin. Kävimme vielä katsastamassa yhden rannikon Bilbaossa, mutta sen jälkeen siirryimme 300km länteen, suuntatana Gijon. Matkalla kohtasimme militarisoituneen poliisin tarkastuspisteen keskellä moottoritietä, nämä guardian civilin pojat ei lähde yksin pysäyttelemään autoja, vaan mukana on koko kompanja rynnäkkökyvääreineen, isoineen autoineen ja piikkimattoineen. Pysähdys herran käskystä, 3 sekunnin tsekkaus autoon ja tervemenoa. Kyllä tuolla arsenaalilla pysäyttänyt poliisi joukko saa jo tälläisen pienen pojan tuntemaan itensä rikolliseksi, ilman syytäkään :)

 


Ota nyt se kuva, jalat kastuu!!
 

Perillä Gijonin rannikoilla, nopea tsekkaus rantaan minne olisi luvassa tuulta aamusta ja sitten etsimme yöpaikan, tällä kertaa päädyimme campingalueen parkkipaikalle. Aamulla sitten iso toivo tuulien suhteen, jos pääsis ensimmäistä kertaa tällä reissulla kiteemään.

 

 

Peace And Love