Suuntana Espanja, mutta sitä ennen vilkaistaan vielä Ranskan puolelta kaupunki nimeltä Biaritz. Karavaani kulkee taas, alkaa jo pikku hiljaa tuntua takapuolessa tämä ajelu, mutta itseppähän on halunnut tätä :) Kilometrejä taittunut kumijaloilla jo lähes 3000Km verran ja vielä on paljon edessä niin maantietä kuin nähtävääkin.

Isoin miinus ollut tällä reissulla tuulen puute, joka ei ole suosinut kiteiliää ollenkaan, toivotaan että Pohjois-Espanja korvaa tämänkin menetyksen. Olemme suunniteltua aikataulua edellä jo paljon, tämä tosin ei haittaa mitään, koska loman pituus ei ole verrannollinen kuljettuun matkaan.

 


Näkymä Biarritzissa
 

Perillä Biaritzissa, ompas mahtavan näköistä, idyllinen kaupunki merenrannalla jylhissä kallio maisemissa. Hiekkarantaakin löytyy ja surfarit olivat valloittaneet ne täänään, aallot kaatuivat nätisti sopivin aikavälein ja tämä näky sai mieleeni aatoksen lajin aloittamisesta. Tämä paikka oli reissun toinen hieno kohde tällä hetkellä, jota suosittelen lämpimästi, Noirmoutier saaren kanssa.


Baskimaa, palanen Etelä-Ranskaa ja Pohjois-Espanjaa
 

Ei ollut surfilautaa, eikä rahaa jäädä tähän kivaan kaupunkiin, jossa kahvi ja puristettu appelsiinimehu maksoi melkein kymmenen euroa. Ajelimme Espanjan puolelle ja suuntanamme oli San Sebastian, josta oli tarkoitus ottaa hostelli ja yöpyä kunnolla, mutta kaupunki ei tehnyt suurta vaikutelmaa edellisen kaupungin jälkeen ja jatkoimme matkaa pieneen surfikylään nimeltä Mundaka.


Nättiä aallokkoa Bilbaon rannikolla
 

Mundakasta olin kuullut frendeiltä jotka olivat siellä käyneet, paikkaa oli kehuttu joten päätimme mennä yöksi sinne. Etsimme hostellia/hotellia sieltä, mutta joko ne olivat täynnä tai sitten liian kalliita halpamatkalaisille, niin päätimme mennä campingalueelle yöksi. Kylä vaikutti olevan surfimekka, eikä turhaan, sillä nähtyäni aallot rannassa, pystyin vaan kuvittelemaan kuinka upealta tunne voisi olla surfaamassa noin hienoissa aalloissa. Ja taas tuli se tunne että pitäisiköhän alkaa surfaamaan :)

 

 

Peace And Love