Pikku hiljaa heräilemme ja kurkkaamme hienojen verhojen taakse, hyi pilvistä ja koleaa, lisää unta palloon ja ylös puolenpäivän aikaan. Laittelimme kamoja kasaan ja takana oleva karavaanari matkailuautolla kiinnostui meistä, ootte suomesta??? jooo, sieltähän me!! Mä oon käyny helsingissä!! Okei, no mä katoinkin sun auton konepellistä, et ootte ajanu pitkän matkan joskus 1995 (matkailuauton konepellissä oli euroopankartta ja piirrettynä reitti minkä he oli ajanut).

 


Kukkulankuningas
 

Ajelimme kylään nimeltä Peninche, usva oli täyttänyt koko kylän, mutta päätimme käydä tutustumassa rantoihin. "Pohjois-rannalta" löytyi  taas kerran hyvä surffi paikka, oli isoa ja pientä aaltoa tarjolla. Käytiin vielä katsastamassa Etelä-ranta, mutta eipä tuuli juurikaan puhaltanut sinnekkään. Muutama lähikylä käytiin vielä kurkkaamassa ja sen jälkeen päätimme ajaa Lissabonin alapuolelle. 


Vila Nova de Milfontesin rantaa, jossa joki ja meri kohtaavat
 

Päädyimme pieneen kylään nimeltä Vila Nova de Milfontes, nopea rantojen tsekkaus ja kauppaan täyttämään varastoja ja  sen jälkeen leirintä-alueelle. Olipas kiva päästä taas suihkuun…

 

 

Peace And Love