God morgon Sverige!!!

 

Aamulla laiva lipui Tukholmaan, olimme käyneet täyttämässä vatsamme kupilla kahvia ja reissun varmaankin viimeisellä ruisleipäpalasella. Kohta olimme jo satamassa ja lähdimme etsimään autoa satojen muiden joukosta. Tavarat autoon, pieni odottelu ja sitten alkoi reilun 600km ajelu kohti Malmö:tä.

 

 

Jo ensimmäisen 200km kohdalla oli tarvis päästä kurkkaamaan rakkaan naapuri maamme huoltoasema palveluita, siispä kurvasimme seuraavan huoltsikan pihaan joka tuli vastaan. Pieni rengaspaineiden tsekkaus oli paikallaan, kun tuntui siltä että ajaisi katujyrällä ja ei ihmekkään rengas paineet olivat lievästi koholla. Nopea ensiapu ja matka jatkukoon, toki pitihän se muutama lantti jättää Ruotsiinkin, siispä kaffetta ja suolaista shopista ja takaisin moottoritielle.

 


Jalat näyttää suunnan etelämmäksi
 

Maisemista ei juurikaan ollut apua matkan viihdykkeeksi, kovin samannäköistä kuin suomessa, vain ruotsinkieliset opasteet saivat mielemme pysymään virkeinä kun yritimme lausua niitä ruotsalaiseen tapaan.

 

 

Jasså, vai ei meno vesi piisaa perille asti, no tankataampas sitten lisää, taas nopea pitstop huoltsikalla ja matka jatkuu. Saavumme Malmöseen, navi päättää ajeluttaa meitä ympäri kyliä, oli ilmeisesti älynnyt että olemme hyvissä ajoin määränpäässä ja aikaa olisi Malmö sighseehin. No mikäpäs siinä, lopulta pääsimme satamaan mistä finnlines lähtee Travemundeen, muutaman tunnin odotus ja laivaan. Parit iltamehut ja nukkumaan, aamulla 7 aikaan lähtö kohti pohjois ranskaa.

 

 

Peace And Love