Hei hou!!

 

Jopas jotakin, piiiiitkästä piiiiitkästä aikaa muistin blogini ja ajattelin alkaa herätellä sitä eloon jälleen. Edellisestä kirjoituksesta onkin jo kulunut 5 vuotta ja paljon kaikenlaista on sopinut siihen väliin.

 

IMG_0381.jpg

Tariffan tuulissa 2012

 

Edellisen kirjoituksen jälkeen reissumme euroopassa 2012 jatkui kohti Espanjaa ja Tarifaa , jossa tuulet tietysti suosivat kiteilijää. Espanjan rannikolla huilasimme ja lomailimme 3 viikkoa, jonka jälkeen käänsimme karavaanimme taas kohti Suomea. Suomeen ajelimme alle viikossa Espanjan itä rannikkoa pitkin kohti Ranskaa, josta Saksan kautta Puolaan ja loppumatka suoritettiinkin sitten Finnlinesin lautalla Gdyniasta (Puola) Vuosaareen.

 

IMG_0491.jpg

Munat rivissä, Figueres

 

Reissu oli onnistunut budjettimatka ja kiva irtiotto arjesta, valitettavasti tuulet eivät olleet kiteilijälle tarpeeksi suituisat. Varmasti tulevaisuudessa tulee tehtyä vastaavanlainen reissu, mutta henkilöauto tulee kyllä vaihdettua matkailuautoon :D

 

IMG_0478.jpg

Salvador Dali (1947)

 

Jatkossa olisi taas tarkoitus kirjoitella ja päivittää blogia (toivottavasti useammin kuin 5 vuoden välein), sekä kertoa menneistä ja tulevista reissuista maailman rannoilla.

Let´s keep in touch

 

Peace and Love