Bonjour!

 

Aamu alkaa sarastaa ja heräilemme viileissä tunnelmissa, yöllä lämpötila oli laskenut alle 15 asteen, olisi pitänyt muistaa laittaa webasto hönkimään lämmintä ilmaa hetkeksi yöllä. Seuraavana yönä sitten parempi muisti, niinkai se vaan on että lihasmuisti opettaa. 

 

 

Kurvaamme karavaanimme ensimmäisen kahvilan pihaan ja menemme hörppäämään aamukahvet, sekä suunnittelemaan päivän ohjelmaa. Päätämme siirtyä pari saataa kilometriä alemmaksi pieneen rantakylään nimeltä Merville-Franceville, sieltä pitäisi löytyä hyvä kitespotti.


Kartta kohden tulevaa
 

Parin tunnin ajomatkan jälkeen saavumme Franceville plagelle haistelemaan tuulia ja ottamaan kupilliset kofeiinia. Ei vielä höngi tuuli tarpeeksi, joten lähdemme käymään kaupassa verho ostoksilla varmistaaksemme seuraavaksi yöksi mukavemmat yöunet.

 

 

Takaisin rantaan… tuuli yrittää nousta koko ajan ja yksi heebo jo pumppailee leijaa, me päätämme kuitenkin pitää vielä lounas tauon ja seurailla tilannetta. Ruokailun jälkeen uusi tsekkaus, ei se vaan tänään pöhise kunnolla sen oli huomannut myös muutkin ja leijan pumpannut kundikin pakkaili kamat kasaan. Ranta on kyllä muuten oivallinen kiteilyyn kun tuulee, hiekkarannasta löytyy leveyttä ja pituutta. Paikallinen kitekoulukin on päättänyt panostaa ja oli rekentamassa uutta taloa rannan läheisyyteen tämänhetkisten konttien sijaan. 


 

 

Tällä kertaa ajelut jäi väliin, mutta huomenna on päivä uusi, tosin windguru ei suuria lupaillut seuraavalle päivälle. Siirrymme illalla viereisen pikku kylän vapaaparkkiin uljaalla karavaanillamme, sitä ennen oli kuitenkin ommeltava verhot, joten singeri laulamaan…. eiku siis kakspuoleista teippiä ja ikkunat umpeen.

 

 

Peace And Love