Yöllä herään pieneen vesisateeseen, eipä se mitään jos ei päivällä sade, nopea kyljen vaihto ja takaisin untenmaille tässä kapselihotellissa. Aamulla keli oli harmaa ja tyyni, eipä mennyt niinkuin luvattiin. Aamupalan nautittuamme kävimme vilkaisemassa vielä rannan ja sen jälkeen päätimme lähteä etenemään kohden A Corunaa.

 


Leiriytymistä ja ruuanlaittoa
 

Ajelimme rannikkoa pitkin ja kävimme katsastamassa Espanjan pohjoiskärjen, täällä päin luonto on vehreää ja kuusipuut ja saniaiset kasvavat sulassa sovussa vuorien ja hiekkarantojen kanssa. Pohjois kärjessä oltuamme kahvilla ja siitä autolle siirryttyämme, espanjalais pariskunta ihmetteli automme rekkaria, FIN?? Finlandia?? Si, Si, pienet läpät heitettyämme, nainen kertoi käyneensä lapissa ja mies kuittasi että taitaa olla täällä Pohjois-Espanjassa hieman erilaisempaa kuin Pohjois Suomessa, no joo ja vähemmän pakkasta :)

 


Veneparkki Porto de Bareksessa
 

Ajelimme A Corunan yläpuolelle kylään nimeltä Valdovino ja päätimme ottaa hostellista huoneen reilun viikon oltuamme kumirenkaiden päällä. Oih, olipas kiva heittäytyä pitkälleen oikeeseen sänkyyn ja telkkari ja netti mahdollisuus olivat myös luxusta. 


Ajamassa kohden A Corunan rantoja
 

Rannat olivat täällä todella hienoja ja mahdollistivat niin kiteilyn kuin surfauksenkin, kylän isoin ranta oli nimeltään Frouxeira. Rannan, sekä hostellimme olivat täyttäneet portugalilaiset surfarit, eikä suotta, aallot suosi heitä, toisin oli leijailijan haave tuulesta ja kiteilystä. Pikku hiljaa alkaa mennä jo toivo lajin harrastamisesta koko reissulla.

 

 

Peace And Love