Missä se tuuli on, minä vaan kysyn…. tänäkin aamuna jouduimme heräämään tyyneen aamuun, toisin oli pienellä vedenpuhdistamolla tai mikälie olikaan kun lemusi karseelta yöpaikkamme vieressä. Pientä aallon poikasta oli kyllä havaittavissa rannassa ja muutama innokas surfari näkyi kirmaavan surffaamaan,mutta me nenä täynnä p#skknnn käryä ja tyytymätöntä olosuhdetta kiteilyn harrastamiseen päätimme lähteä ajelemaan eteenpäin. 

 


Näkymää Biscarrosse Plagella
 

Seuraavana kohteenamme oli Biscarrosse Plage, kylä missä oli mahdollisuus kiteillä sekä surfata, tämän päivän sää ei lupaillut tuulta mutta aaltoja kyllä. Ajelimme Länsi-Ranskaa alas päin ja ohitimme yhden Ranskan isoimmista viini alueista Bordeauxin. Vihdoin näimme viiniviljelmiä maissiviljelmien sijaan, joita olimme saaneet katsella saksasta saakka.


 

 

Saavuimme Biscarrosse Plagelle, kylä joka huokui surfi henkeä, ihmisiä oli todella paljon rannalla, niin surfaamassa kuin aurinkoa ottamassa. Lienee sunnuntai ja hieno keli saanut kansan liikeelle. Kävimme tsekkaamassa netistä mitä keliä olisi luvassa seuraaville päiville, mutta totuus julkeni esille windguru sivustolta, ei tuulta, ei kiteilyä seuraavina päivinä tällä alueella :( Taitaa siis käydä niin että kiteilyt jää väliin Ranskan maalla tai siis meressä.


Alueen suosima tuote terjoiltuna retkitarvikkein
 

Hetken vietettyämme aikaa kylällä pörräillen siiryimme etsimään yöpaikkaa lähellä olevan järvenrannalta, sieltä löytyikin kiva parkkipaikka ja jäimme sinne yöksi, illalla vielä pieni Bordeaux viini hetki rannassa ja untenmaille.

 

 

Peace And Love