Mitä ihmettä herättinkö me lapista, kylmä oli kuin siperiassa, ajattelin että laitetaampa lämmitys päälle että on mukavempi heräillä. Pienen hetken webasto puhalsi lämmintä ja sitten se sammui, mitäs ihmettä eihän se kestänyt kuin muutamia minuutteja, nohh akku lopussa tai jotain siksi se katkasi sen. 

 

 

Noustiin ylös ja aamu lämpötila oli niukasti yli kymmenen asteen, päätimme mennä aamupalalle jokunen kilometri sivummalle yöpymis paikasta. Siispä auto käyntiin ja menoks, mutta ei, moottori vain inahteli vaivaisesti ja ei edes antanut toivoa käyntiin lähdöstä. Hyvää huomenta vaan sullekkin toivotin, voi perkkllll…. Käydäämpäs hörppäämäässä aamu kahvit lähi kylässä ja mietitään sotasuunnitelmaa.

 

 

Tulimme takaisin autolle ja sama virsi jatkui, sillä hetkellä päätin että kun auto käynnistyy, niin suuntana on etelä, eihän sitä lomalle jäätymään olla tultu. Matkailuauto pysähtyi viereemme, sillä asuntoautojen vapaaparkissa olimme, siinä sitten nokkelana poikana että Bonjour! cable?? battery empty!!! aaa vii vii, tuli vastukseksi ja kohta oli virtaa taas autossa :) 


Kierrätys taidetta
 

Siispä aamupalan tekoon ja kurkkaamaan tuulet, tyyntä oli kuin Suomi-Ranska fudis ottelussa suomen puolustusalueella. Vatsa ravittuna lähdimme ajelemaan kohti Länsi-Ranskaa, kohteena pieni saari nimeltä Noirmountier, jospa siellä tuulisi niin pääsisi vihdoin vesille.

 


Pölkyt rivissä
 

Perillä ollaan, mutta ei kovin tuuli käy tännekkään, lämpimämpää senkin edestä, lämpötila näyttää 30 celssius asteen verran. Nyt on ainakin loma kelit jo kohdillaan ja ei tarvitse yöllä vapista kylmästä, katsellaas miltä keli näyttää huomenna.


Pölkkyjen maihinnousu
 

Pienen etsinnän jälkeen löydämme halvan camping alueen, vaivaiset 11 euroa maksamme että pääsemme suihkuun, vessaan ja saamme nukkua rauhassa. Camping alue oli rannan tuntumassa, joten illaksi suuntasimme rannalle nauttimaan punavitamiinia ja juustoja, sekä katselemaan auringonlaskua.

 

 

Peace And Love